Filter:

Eigen advertenties zoeken

Overzicht

Hier kunt u een overzicht zien van al uw advertenties die momenteel op Gratistegelsaftehalen.nl staan. Vul uw e-mailadres in en klik op ‘toon advertenties’. Dan krijgt u al uw advertenties te zien.

Ziet u geen advertenties dan heeft u momenteel geen advertenties live staan. Weet u zeker dat u wel advertenties heeft geplaatst dan heeft u het verkeerde e-mailadres ingevuld dan wel een typefout gemaakt.

Verwijderen

U dient hier ook uw advertenties verwijderen. Dit is wenselijk om onnodige reacties en teleurstellingen te voorkomen. Vul wederom uw e-mailadres in en klik op ‘toon advertenties’. Dan krijgt u al uw advertenties te zien. Bij elke advertentie staat in de rechterbovenhoek een prullenbak. Klik op de prullenbak van de advertentie die u wilt verwijderen. Vul vervolgens nogmaals uw e-mailadres in en klik op ‘stuur bevestiging’. U krijgt vervolgens direct een e-mail van ons. In deze e-mail zit een link om te bevestigen dat u deze advertentie wilt verwijderen.

Mocht je vragen hebben over uw advertenties dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen via vragen@gratisaftehalen.nl


Gratis tegels af te halen is een online marktplaats waar alleen gratis spullen worden aangeboden. In tegenstelling tot websites als Marktplaats.nl, Ebay.com, Speurders.nl is het niet toegestaan om geld of enige andere vorm van vergoeding te vragen voor je aanbiedingen. Om onze marktplaats succesvol te houden zullen advertenties die op Marktplaats.nl of Speurders.nl thuishoren worden geweigerd en verwijderd. Gratis tegels af te halen: de enige echt gratis marktplaats in Nederland
Website statistieken