Filter:

Contact

Voor vragen, opmerkingen, reacties en suggesties over Gratistegelsaftehalen.nl, over de acties en campagnes van derden op deze site kunt u een e-mail sturen naar reactie@gratisaftehalen.nl
U krijgt gegarandeerd zo snel mogelijk een antwoord. 

Adverteren

U heeft een bedrijf en u wilt adverteren op Gratistegelsaftehalen.nl? Dat is mogelijk. 
Gratistegelsaftehalen.nl heeft momenteel gemiddeld zo'n 4.000 unieke bezoekers per dag en 75.000 unieke bezoekers per maand. Daarnaast heeft Gratistegelsaftehalen.nl een ledendatabase van circa 30.000 actieve leden. Neem contact op via adverteren@gratisaftehalen.nl voor de verschillende mogelijkheden. 

 

Disclaimer

Gratistegelsaftehalen.nl, haar medewerkers en haar partners kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gehouden (en gesteld) voor verliezen of schade, op welke wijze dan ook veroorzaakt, als gevolg van enige activiteit die is ondernomen op basis van de informatie die wordt verstrekt. Er kan geen garantie worden geboden met betrekking tot de juistheid van deze informatie. Gratistegelsaftehalen.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor fouten in de informatie van externe toeleveranciers van informatie, en voor de gevolgen van het gebruik van die informatie. 

Gratistegelsaftehalen.nl neemt onder andere links op naar producten van andere partijen. Gratistegelsaftehalen.nl is niet aansprakelijk voor de informatie en/of producten die middels anderen wordt aangeboden. 

Hoewel Gratistegelsaftehalen.nl uiterste zorg betracht teneinde de volledigheid en juistheid van de informatie te garanderen, is het gebruik van en de toegang tot Gratistegelsaftehalen.nl onderhavig aan bovenstaande voorwaarden en beperkingen. Door het gebruiken en bezoeken van Gratistegelsaftehalen.nl gaat U akkoord met deze voorwaarden en beperkingen.

 

 

Gratistegelsaftehalen.nl is een initiatief van Webcept Internet Consultancy. 

Webcept Internet Consultancy
Jan Glijnisweg 19c
1703RJ  Heerhugowaard

Kvk-nummer : 37124909
Btw-nummer : NL1904.21.484.B01
info@gratisaftehalen.nl

 

 

Gratis tegels af te halen is een online marktplaats waar alleen gratis spullen worden aangeboden. In tegenstelling tot websites als Marktplaats.nl, Ebay.com, Speurders.nl is het niet toegestaan om geld of enige andere vorm van vergoeding te vragen voor je aanbiedingen. Om onze marktplaats succesvol te houden zullen advertenties die op Marktplaats.nl of Speurders.nl thuishoren worden geweigerd en verwijderd. Gratis tegels af te halen: de enige echt gratis marktplaats in Nederland
Website statistieken